El 90% dels participants que a dia d’avui han entrat en el programa considera que l'informe l'ha ajudat a fer una reflexió sobre possibles millores en la gestió de la seva empresa. 

Coneix i descarrega’t l’informe de mostra que rebràs desprès de realitzar la primera fase de l’Anàlisi de Viabilitat

 

Puntuació i valoracions dels usuaris que han realitzat la primera fase de l'Anàlisi de Viabilitat: 

4,2

 

"Molt bon programa, restant a l'espera la segona fase i anar prenent decicions importants. Bona feina."

"Em sembla una molt bona iniciativa. Es podria mirar de lligar-la amb els Fons europeus, un cop passada la segona fase, per tal de transformar-los en l'ajuda real que necessiti cada empresa, donades les circumstàncies actuals."

"Donar-vos les gràcies per ajudar-nos a començar a fer pensaments de com actuar."

"Ha estat fàcil, ràpid i molt útil per tenir una valoració a primera vista de l'estat de l'empresa, perfecte seguiu així, gràcies."

 

PIMEC, amb el recolzament del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, posem al teu abast el Pla de Viabilitat Empresarial, un programa de país i la teva palanca de reflexió i coneixement per analitzar, preparar-te i impulsar el futur. La clau de l’èxit per superar els reptes actuals.

Amb el Pla de Viabilitat Empresarial analitzaràs el teu negoci i podràs preparar-lo perquè segueixi essent viable en el futur. Un programa de país 100% subvencionat, que compta amb els/les millors professionals d'assessorament especialitzat en pimes, i és concebut per empresaris/àries per ajudar a altres empresaris/àries. 

 

Vídeos